tangolärare stockholm, tangoinstruktör stockholm, lärare tango stockholm

Tangolektioner i Stockholm

Grupplektioner i tango

Vi erbjuder undervisning i argentinsk tango i Stockholm från nybörjarnivå och uppåt - vår undervisning följer ett strukturerat och individanpassat upplägg. Våra tangolektioner är alltid förberedda i förväg, och är utformade med kursdeltagarnas perspektiv och behov i fokus. För att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar för inlärning och kunna ge maximalt med individuellt stöd och feedback, tar vi endast in ett begränsat antal elever på våra anmälningsbara kurser.

Vi är tangodansare i ständig utveckling, och vi känner oss aldrig "färdiga" i vår dans. Genom att vi kontinuerligt fördjupar våra kunskaper, inte minst under återkommande vistelser i Buenos Aires (Argentina) och på dansgolven i Stockholm, Sverige och internationellt, kan vi också på ett sunt och relevant sätt relatera till våra elevers behov.

Privatlektioner i tango

För dig som vill utveckla din tango i snabbare takt, och som vill få instruktörens fulla uppmärksamhet för att arbeta med just dina specifika behov i ditt eget tempo, är privatlektion i argentinsk tango en effektiv och prisvärd lektionsform.

Pris för privatlektion (60 min) i Stockholm:

  • 700 SEK (inkl. moms)


Prisinformationen gäller från 2023-01-01 och tills vidare.